VERHUIZING

BRON verhuist

Sinds de oprichting van BRON in 2012 hebben wij met veel genoegen kantoor gehouden op het Cosmaraterrein op Isselt.

Máár na 10 jaar zijn wij ook verheugd u te kunnen meedelen dat wij per 1 november zullen werken vanuit een nieuwe locatie.

Wij verzoeken u vriendelijk om ons adres in uw administratie te wijzigen. De overige contactgegevens, zoals onze e-mail adressen en telefoonnummers, blijven ongewijzigd.

Kantoorvilla aan de Stadsring

Vorige maand is deze kantoorvilla aan de Stadsring in Amersfoort opgeleverd. Euro Support heeft het pand inmiddels betrokken en de laatste puntjes worden op de i gezet.

De binnen zonwering, de planten, het ophangen van de kunst, maar zeker ook de tuin en het parkeren. Het ontwerp daarvoor is gemaakt door Buro Son, de uitvoering is in volle gang. 

Wanneer alles gereed is zal het geheel professioneel gefotografeerd worden, maar wij zijn trots op hoe het plan samenkomt en kunnen niet wachten tóch al wat te laten zien.

lees meer…

BLK14 aan het stationsplein in Vathorst

Van Bekkum Projecten BV ontwikkelt in samenwerking met het Ontwikkelingsbedrijf Vathorst, BLK14 aan het Stationsplein in Vathorst. BRON architectuur is hierbij betrokken als architect.

We zijn inmiddels gestart met het definitief ontwerp en hopen voortvarend naar de aanvraag omgevingsvergunning toe te werken.

De locatie van BLK14 ligt aan het Stationsplein en aan het einde van de route door het winkelcentrum.

Hoewel de locatie géén onderdeel uitmaakt van het Masterplan Centrum Vathorst zoeken wij voor blok 14 daar wel aansluiting bij aan. Dát Masterplan heeft als doel een gezellig centrum te maken.

Hierbij is gezocht naar ontwerpmiddelen die een publieke ervaring van levendigheid, afwisseling en comfort opwekken. Deze middelen zijn gevonden in de verzonnen geschiedenis van het centrum, stedenbouwkundige en architectonische variatie, contrasten en oog voor het detail.

lees meer…

BLK14 Vathorst 4
BLK14 Vathorst

http://www.vanbekkum.nl//portfolio/in-voorbereiding/blk14

Nieuwe Privacy Wet

Op 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Daarom vragen wij u om (nogmaals) toestemming te geven voor het toesturen van onze nieuwsbrief naar uw e-mail adres. 

Deze link brengt u naar een formulier op onze site. Daar vult u uw naam en e-mailadres in, dit kost nog geen halve minuut! 

Wij hopen natuurlijk dat u onze nieuwsbrief wilt (blijven) ontvangen!

Veller I Barneveld – in verkoop

Ten zuidoosten van Barneveld is de wijk Veller in aanbouw. Cluster J vormt samen met Cluster I het front naar de spoorlijn. Tegenover het station komen twee appartementenblokken, welke door ons ontworpen zijn. De rest van het deelplan Veller I bestaat uit grondgebonden woningen, twee lagen met een kap, wij hebben er hiervan 40 ontworpen.

lees meer…

Veller I blok 15
Veller I blok 15

De ééngezinswoningen zijn in de verkoop. Wanneer u interesse heeft in één van deze woningen:

www.woneninveller.nl