Nieuwe Privacy Wet

Op 25 mei 2018 gaat de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Daarom vragen wij u om (nogmaals) toestemming te geven voor het toesturen van onze nieuwsbrief naar uw e-mail adres. 

Deze link brengt u naar een formulier op onze site. Daar vult u uw naam en e-mailadres in, dit kost nog geen halve minuut! 

Wij hopen natuurlijk dat u onze nieuwsbrief wilt (blijven) ontvangen!

Veller I Barneveld – in verkoop

Ten zuidoosten van Barneveld is de wijk Veller in aanbouw. Cluster J vormt samen met Cluster I het front naar de spoorlijn. Tegenover het station komen twee appartementenblokken, welke door ons ontworpen zijn. De rest van het deelplan Veller I bestaat uit grondgebonden woningen, twee lagen met een kap, wij hebben er hiervan 40 ontworpen.

lees meer…

Veller I blok 15
Veller I blok 15

De ééngezinswoningen zijn in de verkoop. Wanneer u interesse heeft in één van deze woningen:

www.woneninveller.nl

 

Griftdijk Woudenberg – Treekerweide in verkoop

De Griftdijk, aan de westzijde van Woudenberg, kenmerkt zich als een lintbebouwing welke door de tijd gegroeid is. Voor het plangebied Treekerweide borduren wij voort op de korrelgrootte en architectuur van de in de directe omgeving aanwezige bebouwing.

Onlangs hebben wij de aanvraag omgevingsvergunning voor deze 21 woningen ingediend. Nu zijn ze ook in de verkoop.

lees meer..

griftdijk - woudenberg - vogelvlucht

Of neem, wanneer u interesse hebt in een woning, contact op met:

Treekerweide, Woudenberg

Welkom op onze vernieuwde site

Welkom op de nieuwe site van BRON architectuur.

Wij vonden het tijd voor een nieuw fris uiterlijk, maar bovenal tijd voor een mobiel-vriendelijkere site.

Met deze gewijzigde vormgeving hopen wij u op een gebruiksvriendelijke manier beter te informeren over ons bureau en projecten. Een overzicht van onze projecten is terug te vinden in het ‘portfolio’.

BRON architectuur ontwerpt in de volgende sectoren woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen, zorg, industrie, horeca en multifunctionele gebouwen. De opgaves hebben betrekking op zowel nieuwbouw, herbestemming en renovatie/restauratie.

Op deze openingspagina zullen wij u op de hoogte houden van nieuwtjes. Deze zullen ook terug te lezen zijn in het side-menu onder ‘recente berichten’ en ‘archief’
Ook kunt u zoeken op trefwoorden door gebruik te maken van de zoekbalk. Mocht u iets niet kunnen vinden of iets willen vragen; belt u ons.